Service en Garantie

BESTOFSOCCER.NL streeft naar een 100% klanttevredenheid. Heeft u onverhoopt toch een klacht over de Subsoccer voetbaltafel of over onze service neem dan contact met ons op. Op alle geleverde producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. BESTOFSCOCCER.NL Algemene Voorwaarden.pdf

U kunt uw klacht op de volgende manieren melden:

info@bestofsoccer.nl

+31681908000

Wij helpen je graag!

Ruilen en retourneren

Ben je om welke reden dan ook niet tevreden met de Subsoccer voetbaltafel dan bieden wij je uiteraard de mogelijkheid om de Subsoccer voetbaltafel terug te sturen en/of je geld terug te vragen. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd. Binnen deze periode heb je de mogelijkheid om de retourprocedure in gang zetten. Dit kunt je doen door middel van het formulier voor herroeping, retourneren en/of ruilen. Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je om de instructies op te volgen.

Download hier het retourformulier:

Retourneren of ruilen van de Subsoccer voetbaltafel kan alleen onder de volgende voorwaarden:

De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de Subsoccer voetbaltafel is nog niet verstreken

De Subsoccer voetbaltafel is ongebruikt.

De Subsoccer voetbaltafel is onbeschadigd.

De Subsoccer voetbaltafel is verpakt in de originele en onbeschadigde verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen.

Omruilen
Wil je de Subsoccer voetbaltafel ruilen dan kan dat. Nadat je een product bij ons hebt gekocht, heb je recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Je kunt binnen deze periode het geleverd product(en) terugsturen. Ook in dit geval kun je gebruik maken van het bijgeleverde retourformulier.
Indien je er voor kiest om de Subsoccer voetbaltafel te ruilen tegen een ander product, heb je het originele aankoopbedrag te 'besteden' bij je nieuwe bestelling. Indien het bedrag van het nieuwe artikel hoger is dan het jou bestelde product, dan dien je het verschil nog te betalen. Indien het bedrag lager ligt, heb je uiteraard dat van ons tegoed en zullen wij dit bedrag terugstorten via de door jou gebruikte betaalmethode.

Kosten
Aan het versturen van Subsoccer voetbaltafel zitten kosten verbonden. Indien je de Subsoccer voetbaltafel wilt omruilen draag je zelf de kosten voor het retourneren. Zodra we je bestelling hebben ontvangen sturen we het nieuwe product toe. Deze verzendkosten nemen wij dan voor onze rekening. Indien we de verkeerde producten leveren nemen wij uiteraard ook de retourkosten voor onze rekening. Neem in dat geval altijd even contact met ons op. Wij zullen je vervolgens de juiste artikelen toesturen.

Opstarten van de retourprocedure
De retourprocedure moet dus in gang gezet worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Volg deze 3 stappen om je bestelling correct te retourneren:

Stap 1: herroep de overeenkomst
De overeenkomst herroepen, voordat je je bestelling pakket retourneert, is niet verplicht. Wanneer de 14 dagen zichttermijn nog niet is verstreken, kun je ook direct bij stap 2 van de retourprocedure beginnen.

Kies je ervoor om de overeenkomst te herroepen, dan kun je dit op twee manieren doen:

Door het bijgeleverde formulier voor herroeping, retourneren en/of ruilen te gebruiken. Ga direct door naar stap 2 van de retourprocedure.

Door een e-mail te sturen naar info@bestofsoccer.nl met: je naam en adres, het ordernummer en de artikelnaam(en) van de producten die je retour wilt sturen. Ga daarna door naar stap 2 van de retourprocedure.

Stap 2: vul het formulier voor herroeping, retourneren en/of ruilen in

Vul het formulier voor herroeping, retourneren en/of ruilen in en voeg dit toe aan het pakket dat je retourneert. Vergeet niet het ordernummer in te vullen!

Wanneer het ordernummer bij ons bekend is, kunnen wij je retourzending sneller verwerken, waardoor je je nieuwe Subsoccer voetbaltafel sneller in huis krijgt of, indien van toepassing, je geld sneller terug ontvangt. Het ordernummer vind je in de e-mail met de orderbevestiging, die wij naar je hebben verstuurd direct nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Stap 3: stuur het pakket retour
Stuur je bestelling ongebruikt en in de originele verpakking binnen 14 dagen retour naar:

Dropshipment levering.
Voor alle Dropshipment leveringen (In de leveringswijze omschreven als “Dropshipment Levering”) die we als agent voor 4Feet Soccer verzorgen dient een retour verstuurd te worden naar:

4 Feet Under Oy
Customer Returns
Street: Itälahdenkatu 23 A
City: Helsinki,
Country: Finland
ZIP: 00210

Risico van retourzendingen
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het beschadigen of zoekraken van de Subsoccer voetbaltafel. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. Je kunt het risico beperken door het pakket aangetekend te versturen.

Garantie
Bij de aankoop van een product heb je altijd een wettelijke garantie. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht mag worden. De garantietermijn op de Subsoccer voetbaltafel is 12 maanden. De garantie vervalt wanneer het product in een commerciële of openbare ruimte wordt gebruikt. Is een product versleten door normaal gebruik dan kan er geen aanspraak worden gedaan op de garantie. Ook wanneer er sprake is van vandalisme of moedwillige vernieling heb je geen recht op een nieuw of vervangend product.

Afhandeling
Ontvangen wij de Subsoccer voetbaltafel in goede staat retour, dan sturen wij de nieuwe Subsoccer voetbaltafel naar het door jou opgegeven adres toe. Indien je de koopovereenkomst wilt ontbinden dan storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping van de overeenkomst terug. Wanneer geretourneerde producten niet meer in nieuw staat verkeren en niet meer in de originele verpakking zit is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht.

Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop?
Neem gerust contact met ons op:

info@bestofsoccer.nl

+31681908000